pondělí 22. prosince 2014

Kokosovo-mandlová pohanková kaše s pribiňákem


Nedá mi to a budu pohanku propagovat i v tomto předvánočním čase. Je bezlepková, je skvělá na posílení žilní stěny a navíc je velmi chutná (i když někdo si na ni musí nejdřív trochu zvyknout). Neméně důležité je i to, že vás perfektně zasytí na celé dopoledne. Po ránu navíc oceníte, že ač je to snídaně teplá, je hotová během pěti minut. Takže, jak na to?

Ingredience (pro 1 osobu):
Necelá půlka hrnku mléka
asi 3 vrchovaté lžíce pohankové kaše (já mám ráda značku Nomina)
1 malý kelímek kakaového pribiňáčka
hrst mandlí
1-2 lžíce strouhaného kokosu

Postup:
Mléko naliju do hrnku a dám ohřát do mikrovlnky. Když je mléko horké, přeliju ho do misky, přidám pohanku a pořádně promíchám. Pak přidám pribiňáček, promíchám, nasypu mandle a kokos a mohu podávat.


Žádné komentáře:

Okomentovat